Idag blir Trio Erici’s “Jazz på Öländska” tillgängligt på Spotify, Itunes, Amazon.com och flera andra digitala skivbutiker. Albumet gavs ut 2003 och presenterar öländska folkvisor i nya arrangemang. Trio Erici, som är Kristin Bertilius – sång & flöjt, Harald Erici – piano och Mats Bertilius – kontrabas, låter visorna få en ny kostym, bland annat genom influenser från jazzen. “En klädnad som passar skillingtrycken utmärkt..” enligt musiktidningen Lira. Ornitologtidskriften Calidris’s recensent får “knottror på armarna av Kristins “karismatiska” sång och menar att albumspåret Svalan “bjuder på en lyrisk lektion i svalekologi”. Lyssna och avgör själv: SpotifyItunesAmazon

Besök Trio Erici på Facebook eller hemsidan www.trioerici.com

ENGLISH: Trio Erici’s album “Jazz på Öländska” is now available on Spotify, Itunes, Amazon.com and other digital music stores. The album was released 2003 and presents folk songs from Öland in new arrangements. Trio Erici are Kristin Bertilius – vocal & flute, Harald Erici – piano and Mats Bertilius – double bass. Check them out on Facebook or www.trioerici.com